HEMBA Çevrimiçi Kurs Eğitimleri

Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Yönergesi 14. Maddesinde "Öğrenciler, ortaöğretim süresince öğretim programlarında yer alan kazanımları destekleyici nitelikte sanat, zanaat, spor, bilişim teknolojileri, yabancı dil, tasarım vb. alanlarda; www.hemba.gov.tr üzerinden uzaktan eğitim yoluyla düzenlenen kurslara katılabilmekte ve e-devlet üzerinden katıldıkları eğitimlerin sertifikalarını alabilmektedirler. Aile Eğitimi protokolü kapsamında veliler de uzaktan eğitim yoluyla Halk Eğitim Merkezleri Bilişim Ağı  (HEMBA)  üzerinden çevrim içi kurslara katılabilmektedir. Öğrencilerimizin ve velilerinin  www.hemba.gov.tr adresinden kurslara katılımlarının nasıl gerçekleştirileceği ile ilgili hazırlanan HEMBA başvuru kılavuzu yazımız  ekinde sunulmaktadır.

27.03.2024 165

Halk Eğitim Merkezi Bilişim Ağı Kayıt Kılavuzu için tıklayınız >>